Termes i condicions / Galetes

Aquest lloc web no inclou publicitat externa, ni té contractat cap servei d'estadístiques de tercers, ni utilitza galetes més enllà de les pròpies que es poguessin necessitar per al correcte funcionament del lloc.

L'usuari té l'opció de permetre, bloquejar o eliminar les galetes instal·lades en el seu equip mitjançant la configuració de les opcions del navegador instal·lat en el seu dispositiu.

 

Protecció de dades

Les dades que Vostè introdueix en registrar-se, romandran únicament en la nostra base de dades. No seran utilitzades

per tercers ni se li enviarà cap mena de publicitat.

Ha d'acceptar expressament el consentiment al fet que emmagatzemem les seves dades, activant la casella corresponent en el formulari de registre.

El període màxim d'emmagatzematge de les seues dades, que seran utilitzades únicament per a satisfer la relació comercial per a la qual ens les hagi facilitades, serà de dotze mesos a comptar a partir de la data del seu registre o de l'última comanda cas que la fes.

Així mateix, pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de manera gratuïta posant-se en contacte amb nosaltres mitjançant qualsevol dels mitjans disponibles a la secció de contacte.