• Nuevo
(Sólo valenciano) Espantacriatures en Sant Joan
search
  • (Sólo valenciano) Espantacriatures en Sant Joan

(Sólo valenciano) Espantacriatures en Sant Joan

16,95 €
Impuestos incluidos

ISBN - 9788412835427

978-84-12835-42-7

32 PÀGINES

MIDES: 26 X 22

ENQUADERNACIÓ: TAPA DURA

Cantidad

Jordi Urpí i Elvira Miguel tornen a unir els seus talents per oferir-nos aquesta autèntica meravella cultural, titulada "Espantacriatures en Sant Joan"

El conte agafa el relleu deixat pel títol "Espantacriatures en Tots Sants", èxit editorial que es pot trobar a la immensa majoria de Biblioteques públiques tant valencianes com de Catalunya, i fa un pas endavant.

Els menuts gaudiran com mai amb les trapelleries d'en Ximo i la Vicenteta, un parell de donyets valencians tant divertits com entranyables, alhora que s'endinsaran en el nostre meravellós patrimoni cultural mentres els acompanyen en les seues aventures.

Apareixeran espantacriatures pròpies de cada territori, com l'ogressa dels gorgs de Noedes, un bon grapat de follets catalans, la Quarantamaula valenciana, una bubota mallorquina i en Mangarrao, un follet típic de l'Alguer, entre d'altres.

S'ha tingut una cura extraordinària del llenguatge, per tal de que a cada territori, cada personatge utilitze la seua varietat de la llengua, de manera que tots els menuts podran gaudir amb les diferències, alhora que sentiran tot el conjunt com a propi.Una autèntica meravella lingüística en la que com dèiem abans, s'ha tingut molta cura per tal que tots els menuts ho puguen llegir tot amb facilitat i sentir el conjunt com a propi.

La lletra majúscula deixa pas a una tipografia més adient per a xiquetes i xiquets de 6 a 10 anys d'edat aproximadament, al mateix temps que les il·lustracions varien a un estil amb més claredat i definició, amb més fons blancs i una major resolució, amb la qual cosa acompanyen d'una manera brillant al text, en una simbiosi perfecta.

En resum: una historia fantàstica i molt divertida, que abraça la diversitat i riquesa de la nostra llengua d'una manera mai vista, amb una gran riquesa cultural tant en el fons com en la forma i que acompanyat per unes il·lustracions meravelloses, fan d'aquest títol un autèntic imprescindible a qualsevol Biblioteca Pública.

EDICIÓ 2024

Ficha técnica

Edición
2024

Títulos de la colección:

Comentarios (0)
No hay reseñas de clientes en este momento.